Tilmelding

HeaderImage Tilmelding

Hvis du ønsker at blive en del af 3D College skal du tilmelde dig vores online formular nedenfor. Hvis du har spørgsmål kan du altid sende en mail eller ringe til Søren Hansen på 27 26 77 45 eller shh@videndjurs.dk for at aftale en tid til en individuel samtale.

Husk ligeledes, at du skal søge om optagelse på Viden Djurs gennem www.optagelse.dk. Skal du på starte på grundforløb 1 skal du vælge hovedområdet Teknologi, byggeri, Transport og fagretning Computer, grafik, 3D. På grundforløb 1 er der frit optag. Skal du starte på GF2 skal du enten vælge web integrator eller digital medie (læs mere om de to forskellige uddannelser her (link til fanen uddannelse)) Har du problemer med tilmeldingen på optagelse.dk kan du kontakte studievejleder Anne Sindal på 24 22 97 51 eller på ansi@videndjurs.dk. Vi anbefaler at du læser vores PDF'er med en vejledning i hvordan du tilmelder dig på optagelse.dk Optagelse på Grundforløb 1 eller Optagelse på Grundforløb 2

Der er 42 pladser til opstart i august 2017 fordelt på forskellige forløb. Udvælgelsen af eleverne sker ved en individuel samtale ved en optagelsesdag søndag den 2. april 2017 ud fra en individuel samtale, der har til formål at forventningsafstemme om skole og elev passer sammen.

Vi gør opmærksomt på at 3D College ikke er et sted, der egner sig for elever med psykiske handicap og behov for bostøtte. Alle elever med psykiske handicap skal igennem en ekstra screening for at sikre at de kan klare at bo på college og gennemføre uddannelsen.